O nas - LeOna.si

O NAS

Ženske so od nekdaj želele biti lepe in  svojo lepoto so seveda poudarjale tudi z nakitom. V različnih zgodovinskih obdobjih je bil nakit iz različnih materialov, status pa se je določal z žlahtnimi kovinami in dragocenimi kamni.
Časi so se spremenili in skoraj vsaka ženska ima vsaj kak kos dragocenega nakita (prstani, ogrlice, zapestnice ali uhani)  s katerim si polepša dan ko je v službi, popoldneve ko preživlja prosti čas ali večere ki  jih preživi v družbi…
Prijateljstvo, ljubezen do dela in želja po ustvarjalnosti, so nas pripeljali do vprašanj, kako združiti kvaliteto nakita - izdelkov, imeti odprt in prijazen odnos do vsakega kupca in ponuditi zmerne cene, ko gre za vprašanje ženske lepote.  Ena stvar za drugo, nas je vodila do odločitve, da odpremo spletno trgovino Leona.si., kjer lahko našim strankam ponudimo široko paleto kvalitetnega nakita iz srebra, nakita z elementi Swarovski, trendi modnega nakita ter nakita za vsako priložnost. Ker pa se zavedamo, da ženske rade svoj videz uskladimo in ga nadgradimo tudi kako drugače kot le z nakitom, pa lahko pri nas izbirate še med velikim številom modnih dodatkov ( sončna očala, ure, šali ...) in ostalimi lepotnimi pripomočki, ki vas bodo razveseljevali in vam pomagali, da se modno izrazite.

NAŠA VIZIJA JE:

  • Olepšati vsako žensko po njenem okusu, s kvalitetnimi izdelki po zelo  ugodnih cenah in to na način, ki  nudi udobno  nakupovanje kar iz vašega naslonjača.
  • Stremeti h kvaliteti, zato sodelujemo samo z uradno preverjenimi dobavitelji.
  • Skrbeti, da vam omogočimo varen nakup in zasebnost vaših podatkov.
  • Nadgrajevati in širiti asortima izdelkov,  da bomo lahko zadovoljili še tako zahtevne želje.
  • Se maksimalno potruditi, za slehernega kupca, da se bo pri nas počutil dobro in bo z izdelki resnično zadovoljen.
  • Odgovoriti na vsako vaše vprašanje takoj, ko je to mogoče.

Ostani sama svoja......... postani LeOna